Espadrile se lahko nosi na več načinov

Espadrile so popularen izbor poletne obutve, ki gredo k vsakemu outfitu ob enem pa so tudi udobne. So lahke, zračne in modne. Zahvaljujoč espadrilam bo vsak kos tvoje garderobe izgledal bolj poletno. Najraje imamo Tommy Hilfiger espadrile v klasični modri barvi, pa romantične espadrile s polno peto in paščkom okoli gležnja. Sestaviš lahko čudovit videz z laneno oblekico, espadrilami s platformo in slamnato torbico.

Prikaži več

Nosi sandale s široko peto od jutra do večera

Kako biti elegantna in obenem zdržati cel dan na nogah? Sezi po sandalih s široko peto ali s platformo. Čez dan jih obuj zraven krila ali širokih palazzo hlač, zvečer pa si nadeni koktejl obleko.

Nasvet: Sandali s široko peto so idealna izbira za poroke na prostem. Peta ostane čista in te drži trdno na tleh, brez ugrezanja v zemljo. 

Prikaži več

Platnene superge so odlične za daljše sprehode

Ali na tvojih počitnicah načrtuješ raziskovanje novih krajev in mest? Udobne platnene superge izdelane iz bombaža, lana ali konoplje so izredno udobne tudi za daljše sprehode. Zahvaljujoč materialu, ki diha, pa se v njih ne boš potila. Naj dodamo še, da te na letalu ne bo zeblo v noge, tako kot bi te v natikačih.

Prikaži več

Natikači: mules, japonke ali Birkenstock?

Če iščeš udobne čevlje, ki bodo trajali dlje časa, preizkusi Birkenstock obutev. Elegantni mules natikači so bolj primerni za urejen izgled v pisarni. Kaj pa obuti zvečer? Obožujemo bež natikače z visoko peto, ki optično podaljšajo naše noge, primerni pa so skoraj vsak izgled.

Prikaži več