Kako ugotoviti, kaj ti manjka v omari

Ko ponovno ocenjuješ svojo garderobo, poskusi ugotoviti, katera področja potrebujejo nadgradnjo, da boš lahko kar najbolje izkoristila kose, ki jih že imaš.
Morda z oblačili, ki jih nosiš, rada daješ vtis in imaš omaro, polno drznih kosov, vendar se ti zdi, da jih vsak dan ne nosiš dovolj. Z bolj osnovnimi kosi (na primer majicami, dobrimi kavbojkami in sezonskimi škornji) lahko te bolj izstopajoče kose zmanjšaš in jih narediš bolj nosljive.

Enako pravilo velja, če si minimalistka. Morda boš morala investirati v nekaj izstopajočih kosov, kot je nakit ali odličen plašč, ki bo nevtralnim kosom vlil novo življenje. Razmisli, kako oblikovati tisto, kar je v tvoji omari že priljubljeno, in v nekaj novega investiraj le, če ti bo to pomagalo, da boš te stvari več nosila.

Posodobi svojo kapsulno garderobo

Če si uspešno ugotovila, kaj manjka v tvoji garderobi, je čas, da zapolniš vrzeli! Kapsulna garderoba je za vsakogar videti drugače - na koncu pa naj bo sestavljena iz kosov, ki ustrezajo tvojemu življenjskemu slogu, v katerih se dobro počutiš in ki jih imaš rada.

Nasvet: Še nimaš kapsulne garderobe? Za več idej, kako začeti, si preberi tukaj.

V nadaljevanju smo zbrali nekaj ključnih kosov garderobe, ki jih bo letos cenila vsaka modna navdušenka. Ta vodič uporabi kot okvir - zdaj je pri vsakem kosu toliko možnosti (glede barve, kroja, sloga itd.), da najti svojega najljubšega še nikoli ni bilo tako enostavno.

Novi kosi, ki lahko postanejo del tvoje garderobe v letu 2024

Straight ali wide-leg kavbojke

Si zaljubljena v svoje skinny kavbojke? Odlično, nosi jih, ljubi jih in poskrbi, da opravičijo vložen denar! Če pa iščeš posodobitev svojih najljubših kavbojk in bi se morda rada tudi malo poigrala s svojo postavo in oblinami, so straight ali wide-leg kavbojke prava izbira!

Prikaži več

Modna srajca

Prava srajca z gumbi postane temeljni kos neštetih kombinacij, ne glede na to, ali jo oblečeš v pisarno ali pa za casual vikend izlet. Izbira navadne bele srajce seveda ni obvezna - razmisli o preostalih oblačilih in poišči kos, ki se najbolje prilega tvoji garderobi.

Prikaži več

Prehodne pletenine

Prijetne pletenine bodo tvoji garderobi služile skozi zimski mraz do milejših spomladanskih in jesenskih dni - ključ je pravi material. Izogibaj se težkim pleteninam in poišči kose, ki so izdelani iz kombinacije bombaža, lanu ali viskoze.

Prikaži več

Bombažni trench plašč

Plašč je popolno ravnovesje med slogom in funkcionalnostjo. Igraj se s kroji, barvami ali dolžino in poišči kos, ki bo najbolje ustrezal tvojemu osebnemu slogu.

Prikaži več

Blazer

S črnim blazerjem, ki ga oblečeš na kavbojke ali hlače, dvigneš svoj videz na povsem novo raven. Če ti črna ni pisana na kožo, je lahko dobra izbira tudi mornarsko modra ali nevtralna bež barva.

Prikaži več

Par vsestranskih superg

S pravimi supergami lahko brez težav preideš iz dneva v večer, od elegantnih in minimalističnih do drznih in izstopajočih. Poskusi na primer trajnostne kose znamke Veja ali minimalistični model superg adidas.

Prikaži več

Kakovostna torbica

Iščeš torbico, v katero boš dejansko spravila svoje stvari in ki bo videti elegantno? Ne glede na to, ali si naklonjena kompaktni crossbody torbici za nujni minimalizem ali prostorni shopper torbici za vsakodnevno vsestranskost, idealna torbica usklajuje praktičnost s tvojim edinstvenim slogom.

Prikaži več