Glavni kosi athleisure stila 

Po vsej verjetnosti imaš veliko primernih kosov oblačil že v omari. Kako jih kombiniramo?

Enobarvne majice so neprecenljive

Kombiniraš jih lahko na sto in en način. S suknjičem lahko ustvariš bolj eleganten izgled, z jopo pa bolj športnega. Investiraj v kakovostne bombažne majice bele, sive in modre barve.

Pajkice za maksimalno udobje

Osnove vsake garderobe se začnejo pri vsaj enem paru črnih pajkic. Ampak bodi pozorna – pajkice niso hlače, zato vedno nosi majice, ki so daljše. Ali uživaš v barvah in vzorcih? Kupi barvite pajkice, ki lepo sovpadajo z osnovno belo ali črno majico.

Bele superge so odlične za vsak izgled

Klasična izbira, ki jo lahko nosiš na več načinov. Bele superge lahko nosiš z enobarvnimi oblačili ali bolj izrazitimi barvami, lahko pa jih kombiniraš tudi s klasično obleko.

Prikaži več

Mehka oversize jopa je obvezna

Tako kot trenirka obleke lahko tudi oversized jope nosiš kot obleko, skupaj s pajkicami. Za eleganten pridih si pod jopo obleci srajco.

Prikaži več

Dolg bež trenč plašč

Na prvi pogled je trenč plašč zelo eleganten, ampak skupaj z bombažno trenirko izgleda super. Samo nadeni si svojo najljubšo kapo s šiltom in že si nared!

Prikaži več

Praktični nahrbtnik namesto ročne torbice

Odvisno je seveda, če želiš poudariti športni izgled. Lahko izbiraš med modnimi nahrbtniki, zgrešila pa ne boš niti s torbico za okoli pasu.

Prikaži več

Trenirke prihajajo nazaj v modo!

Kvalitetni kompleti trenirk niso samo udobni, temveč tudi izgledajo super. Če se želiš odpraviti v mesto na kavo, kombiniraj trenirko z brezčasnim trenč plaščem in veliko torbo za čez ramo. Nam so še posebej všeč bombažni ali pleteni kompleti.

Še ena izbira, ki je aktualna že dlje časa, je kombinacija pajkic, daljših majic in oversized jop. Nič ne boš zgrešila, če nadomestiš črne pajkice s športnimi. Počutila se boš udobno in ob enem urejeno.

Športni crop topi so tudi zelo modni. Obleci ga skupaj s kavbojkami ali pajkicami z visokim pasom, celoten izgled pa zaključi z daljšim kardiganom. Tako boš pričarala udoben in hkrati dokaj seksi outfit.

Začni počasi

Vzpodbudna misel za na konec: bodi drzna in ne bojte se preizkusiti novih stilov. Športno-eleganten videz se prilega vsem postavam.