Balerinke - lepe in prefinjene

Balerinke so brezčasna klasika, ki brezhibno združuje udobje in eleganco. Zaradi lahkotne zasnove in načina obuvanja so kot nalašč za spomladanske videze, ustvarjene za različne priložnosti.
To sezono poišči balerinke v nežnih pastelnih odtenkih, kot so roza, baby modra in meta zelena. Izberi takšne, ki so izdelane iz zračnih materialov, kot sta bombaž ali semiš, da bodo tvoja stopala ves dan sveža. Okraski, kot so trakovi in kovinski poudarki, so pravi hit in temu tradicionalnemu slogu dodajo igriv preobrat.

Prikaži več

Mokasini - občutek razkošja

Mokasini so sproščena, a elegantna izbira za spomladanske dni. Z udobnim prileganjem in trpežno konstrukcijo so kot nalašč za vsakodnevne izlete ali pustolovščine ob koncu tedna.
To pomlad izberi zemeljske tone, kot so krem, bež in olivno zelena, za naraven in sproščen videz. Poišči mokasine iz mehkega usnja ali semiša za razkošen občutek. Eksperimentiraj z detajli, kot so resice in vezenine s čipko, da svoji zbirki čevljev dodaš boemski pridih.

Prikaži več

Sandali - rešitev za vsak dan

Ko se temperature dvignejo, je čas, da svojim prstom dovoliš dihati z elegantnimi sandali. Izberi nevtralne odtenke, kot so nude, siva in svetlo rumena, saj jih lahko kombiniraš s skoraj vsem v svoji garderobi.
To sezono se zanesi na trend kvadratnih konic in debelih paščkov, ki so sodobna posodobitev klasičnih krojev. Različice z visoko peto so kot nalašč za večerni zmenek, medtem ko boho par ravnih sandalov v kombinaciji z maksi obleko ali krilom zlahka postane tvoja najljubša kombinacija v toplejših letnih časih.

Prikaži več

Visoke petke - ščepec romantičnega pridiha

Vsako spomladansko obleko izboljšaj s parom elegantnih visokih pet, ki tvojemu videzu takoj dodajo iskrico. Ne glede na to, ali imaš raje salonarje s široko peto ali domiselne stileto pete, najdeš ogromno različnih modelov.
V modi so ponovno modeli s špičasto konico, prav tako pa tudi modeli s platformo. Vendar je še vedno veliko možnosti, če iščeš bolj udobne čevlje. Priljubljene so tudi nižje, široke pete, ki so letos resnično pravi modni hit.

Prikaži več

Superge - udobna izbira

Superge so nepogrešljiv modni kos za sodobno žensko, ki je nenehno v gibanju. Od teka po opravkih do telovadnice - elegantne superge se lahko ujemajo tako s casual kot tudi bolj elegantnimi oblačili.
Letošnjo pomlad si privošči igrive vzorce, kot so tie-dye, živalski potiski in cvetlični vzorci, ki bodo poskrbeli za zabaven in svež videz. Za največje udobje izberi superge iz lahkih in zračnih materialov, kot so bombaž, mrežasti elementi ali tekstil. Svoj slog dvigni na višjo raven s supergami z drznimi podplati s platformo ali debelimi modeli za sodobnejšo estetiko.

Prikaži več

Spomladanska sezona je odličen čas, da osvežiš svojo kolekcijo čevljev s temi petimi osnovnimi kosi. Ne glede na to, ali ti je ljubša klasična eleganca balerink ali sproščen čar mokasinov, na voljo so različni čevlji, ki bodo ustrezali vsakemu slogu in priložnosti. Eksperimentiraj z najnovejšimi trendi in izberi svoje najljubše v na GLAMI!