Trench plašč: brezčasna eleganca

Trenčkot je preprosto brezčasen in nam vsako pomladno ali jesensko sezono dokazuje svojo vsestranskost in brezčasnost. Izberi klasično bež barvo ali pa si drznite izbrati živahen odtenek. Za ženstven pridih ga ležerno obleci čez cvetlično obleko. Lahko pa ga kombiniraš s kavbojkami, črtasto črno-belo majico in črnimi balerinkami za bolj prefinjen videz.

Prikaži več

Denim jakna: vsestranski kos v tvoji garderobi

To sezono poišči denim jakno v oversized kroju ali vezenimi detajli. Obleci jo čez plapolajočo maksi obleko za boho vzdušje ali jo nosi z elegantnimi hlačami in supergami za eleganten, a še vedno precej kul outfit. In ker džinsa ni nikoli dovolj, se odloči za supermoderen videz džinsa od glave do peta in kombiniraj denim jakno s kavbojkami v podobnem odtenku in preprosto majico.

Prikaži več

Usnjena jakna: pomladnemu videzu dodaj robato prefinjenost

Idealna prehodna jakna je usnjena. Ni treba biti rock zvezda, da bi jo nosila. Ne glede na to, ali imaš raje klasično črno usnjeno jakno ali se odločiš za barvito, bo ta kos takoj dodal poseben čar vsakemu outfitu. Združi jo s cvetličnim krilom in škornji ter tako ustvari mešanico ženstvenih in ostrih elementov. Če jakno oblečeš z obleko in salonarji, boš takoj dobila seksi večerni videz.

Prikaži več

Blazer: ne samo osnovni kos tvoje garderobe

Z blazerjem se lahko prepustiš svoji domišljiji, ki jo navdihuje svež spomladanski zrak. Čeprav lahko izbereš klasično črno ali nude barvo, poskusi z bolj igrivimi potiski ali drznejšimi barvami, kot so modra, rdeča ali roza. Vse barve se bodo dobro ujemale s klasičnimi kavbojkami. Če pa lahko najdeš tudi hlače v isti barvi, ki se ujemajo z blazerjem, ne dopusti, da ti uide ta priložnost!

Prikaži več

Bomber jakna: združi udobje in slog v enem kosu

Dodaj svoji spomladanski garderobi športni pridih, a še vedno ostani elegantna! Izberi drzne barve ali privlačne vzorce in satenast videz. Bomber jakno kombiniraj z mini krilom in supergami za zabaven in igriv videz ali pa jo obleci čez jopo s kapuco za bolj športno opravo.

Prikaži več

Prešita jakna: za športen in aktiven prehod v pomlad

Ta tip je preprosto popolnoma vsestranski in se poda k skoraj vsemu! Prešito jakno kombiniraj s pajkicami in gležnjarji za casual outfit za konec tedna ali pa jo obleci čez pulover obleko za moden in udoben outfit.

NASVET: K pajkicam obuj superge in se ne boj plasti nogavic. Nogavice čez pajkice. Kapa s šiltom ali bucket klobuček je le češnja na torti za popoln urbani videz.

 

Prikaži več

Katero od ženskih spomladanskih jaken boš torej izbrala? Ne glede na to, ali imaš raje bolj klasičen ali bolj sproščen outfit, se odloči zanjo! Toplejše vreme sprejmi v slogu!