Balerinke: elegantne in udobne  

Morda ne verjameš a balerinke se vračajo: elegantna in vsestranska možnost za vse, ki želijo udoben in praktičen slog obutve. Letošnjo pomlad so na pohodu ravne balerinke z okroglimi konicami in edinstvenimi podrobnostmi, kot so teksturirani zaključki ali metalic detalji. Poišči balerinke z udobnim in podpornim podplatom ter klasično obliko - potem lahko te udobne čevlje nosiš z vsem!

Prikaži več

Idealne so za vsakodnevne opravke ali posebne dogodke. Balerinke kombiniraj z oprijetimi kavbojkami in ohlapno majico, da boš dosegla eleganten in lakoten videz. Za bolj ženstven videz kombiniraj balerinke z lahkotnim krilom in bluzo.

Mokasinke: brezčasna klasika 

Ta slog smo kopirali iz moške mode in lahko smo hvaležni za to! Udobne mokasinke se podajo k ženskim kostimom, pa tudi h kavbojkam in srajci, ko si želiš bolj ležeren videz.

Najbolj priljubljene so črne ženske mokasinke, lahko pa izbereš tudi modele z metalic detalji ali modele z drugimi zanimivimi podrobnostmi, kot so na primer resice. To bo preprostemu videzu dodalo povsem novo dimenzijo!

Prikaži več

Sezono začni z igrivimi sandali

Ne glede na to, ali iščeš klasiko ali nekaj bolj drznega, na voljo je veliko možnosti. Od klasičnih gladiatork do sandalov s platformo - na voljo so številne možnosti za vsak okus in želje.

Eden od priljubljenih trendov te sezone je kvadratna konica, ki klasičnemu dizajnu dodajo sodoben, ostri preobrat. Različice z visoko peto so kot nalašč za večerni zmenek, medtem ko lahko debeli ploski čevlji v kombinaciji z maxi obleko ali krilom zlahka postanejo tvoja najljubša kombinacija za toplejše dneve, ki so pred nami.

Prikaži več

Salonarji (ne samo) za posebne priložnosti

Čevlji z visoko peto so že desetletja stalnica v ženski modi in to velja tudi za letošnje leto 2023. V modo so se vrnili tudi čevlji s špičasto konico, tako kot modeli z visoko platformo in visokimi petami, s katerimi lahko izraziš svoj videz in pritegneš pozornost. Še vedno je veliko možnosti za tiste, ki si želijo bolj udobne čevlje. Priljubljene so nižje široke pete, ki zagotavljajo tako slog kot udobje.

Niso primerni le za mini obleke ali mini krila, zelo elegantno so videti tudi s širokimi hlačami ali kavbojkami. Letos jih lahko izbiramo v neon zeleni, električno modri ali vroče roza barvi - te drzne barve lahko vsakemu outfitu dodajo zabaven in igriv pridih, zato so popolne za večerno zabavo v mestu. Če si za bolj enobarvne outfite, izberi osnovne odtenke, kot so črna, bež ali rdeča.

Prikaži več

Superge: nazaj v 90. leta minimalizma 

Popolno nasprotje čevljev so ženske superge, ki ti omogočajo popolno svobodo in udobje. Oglej si fotografije iz 90. let in prav tam boš našla inspiracijo. Dobro se podajo k dolgim ohlapnim črnim hlačam in majici, pa tudi h pajkicam.

Ta obutev je nekoliko večja in bolj barvita, kot naprimer bele, srebrne in mornarsko modre. Med kolekcijami superg Nike, adidas ali Converse e boš imela težav z iskanjem popolnega para.

Prikaži več

Kateri čevlji bodo torej postali tvoj simbol letošnje pomladi?