Pletena obleka - udobje in toplota

Pletena obleka je pravo utelešenje zimskega udobja in sloga, saj združuje toplino in eleganco. Odlična je tako za vsakodnevni videz kot za praznične priložnosti. Oprijet kroj poudarja obline, hkrati pa ti zagotavlja občutek udobja.

Prikaži več

Ne glede na to, ali imaš postavo v obliki hruške, si drobne postave ali se opredeljuješ kot dama z oblinami, se bo laskava narava pletenine prilagodila tvoji postavi in se ti odlično prilegala. Obleko z dolgimi rokavi v nevtralnih odtenkih kombiniraj s škornji do kolen in markantnim pasom za sodoben outfit. Ne pozabi na prave dodatke - crossbody torbico in eleganten nakit.

Casual videz s pulover obleko

Pulover obleka je obvezen del tvoje garderobe, ki je primerna tako za domače kot za vsakdanje nošenje. Zaradi ohlapnega kroja je videti ležerno, zato je idealna izbira za ženske s plus size velikostjo, ki raje ne razkazujejo svojih oblin.

Pulover obleko s kapuco kombiniraj z modnimi usnjenimi supergami ali gležnjarji in videz dopolni z debelim šalom iz merino volne. Ta modni kos bo postal tvoj najboljši prijatelj, ne glede na to, ali se odpravljaš po opravkih ali se s prijatelji srečaš na kosilu.

Prikaži več

Obleka iz umetnega usnja - obvezen kos za to sezono

Dodaj svoji garderobi dozo seksi obleke, ki združuje slog in eleganco v enem. Material, podoben pravemu usnju, ji doda uporniški pridih, kot nalašč za božične in novoletne zabave ter večerje s prijatelji.

Prikaži več

kroj, ki poudarja pas, izžareva samozavest in ženstvenost, zato je kot nalašč za ženske s postavo peščene ure ali hruške. Odlični čevlji, s katerimi jo lahko kombinirš, so gležnjarji, pa tudi usnjeni škornji do kolen. Dodaj barve z dodatki, elegantnim blazerjem ali volnenim plaščem.

Zasij z obleko za zabavo

Uživaj v prazničnem času v polni meri z obleko, ki oddaja prave glamurozne vibracije. Najboljše obleke za zabavo so kombinacija zapletenih podrobnosti, od bleščic do čipk, ki pritegnejo pozornost vseh.

Prikaži več

Kroji so različni, od oprijetih do A-kroja, in bodo ustrezali damam vseh postav. Obleko kombiniraj s salonarji in ne pozabi na tople hlačne nogavice ter plašč, ki te bo zaščitil pred mrazom - saj je to najpomembnejši del vsakega outfita!


NASVET: Še vedno iščeš popolno obleko za božično zabavo ali silvestrovanje? Zate smo zbrali najboljše ideje za obleko za zabavo v zadnjem trenutku!