Maxi obleka je izbira številka ena

Ne le, da laska vsaki postavi, ampak je tudi zračna, zato boš v njej uživala tudi pri visokih temperaturah. Če se zvečer ohladi, lahko maxi obleko preprosto oblečeš v kombinaciji s svojo najljubšo denim jakno. Poskusi na primer romantično cvetlično ali maxi obleko z asimetričnim krojem, ki je letos modni hit!

Nasvet: Preberi več nasvetov, kako kombinirati maxi obleko - ne le v toplih dneh!

Prikaži več

Srajčne obleke ne bodo nikoli šle v pozabo

Boš izbrala kratko z vzorcem ali dolgo srajčno obleko? Klasične in brezčasne barve, kot so črna, bela ali bež, so to sezono izjemno modne. Se boš udeležila poletne poroke, kjer je zaželjen casual dress code? Elegantne srajčne obleke so lahko popolna kombinacija s sandali s peto ali espadrilami.

Prikaži več

Lanena obleka je idealna za poletje

Lan je odličen material za visoke poletne temperature. Obleke iz lanu so visokokakovostne, lahke, udobne in trajnostne. Najdeš lahko zelo lepe lanene obleke v različnih barvah in jih nosiš z dodatki, prav tako izdelanimi iz naravnih materialov - torbicami iz rafije, slamnatimi klobuki ali espadrilami. Od zabav do poročnih slavij na plaži ali večerov z veliko skupino prijateljev - lanena obleka je to poletje absolutna zmagovalka.

Prikaži več

Obleka za na plažo ti bo služila skozi cel dan

Iščeš popolno obleko, ki bi jo oblekla h kopalkam ali zvečer v baru na plaži? Imaš raje dolgo ali kratko obleko za enakomerno zagorelost? Ne pozabi, da bodo praktična izbira lahki in na gubanje odporni materiali. Obleko za na plažo kombiniraj s sončnimi očali in slamnatim klobukom, ki te bo zaščitil pred neželenimi sončnimi žarki.

Prikaži več

Bela obleka je letos pravi modni hit

Ne poznamo boljše barve, ki bi jo lahko nosila poleti. Zakaj? V nasprotju s temnimi ti v beli obleki ne bo prevroče, poleg tega pa bo ta barva poudarila tvojo poletno zagorelost. Se želiš počutiti nežno in ženstveno? Poskusi na primer elegantno belo čipkasto obleko ali casual obleko z naramnicami.

Prikaži več