Eleganca temnega jeansa

Letos je temni jeans poosebljenje brezčasne elegance in vsestranskosti. Vsekakor smo priča ponovnemu vzponu klasičnega temnega jeansa - zlasti pri skinny kavbojkah - v kombinaciji z inovativnimi dizajnerskimi elementi, ki odražajo harmonično mešanico tradicije in sloga.

Prikaži več

Oprijeti kroji in trajnostne tkanine so zelo iskane, kar zadeva kombiniranje, pa bo ta vrsta sivih kavbojk videti odlično z izrazitim pletenim puloverjem in gležnjarji. Namesto kavbojk lahko izbereš temno jeans jakno, okrašeno z zapletenimi vezeninami, ki jo lahko kombiniraš z majico in usnjenimi hlačami za drzen in izrazit videz uličnega sloga. Srajce iz temnega jeansa najdejo svoje mesto tako v vsakdanjih kot formalnih outfitih, več kot odlično pa so videti tako s škornji z visoko peto kot s supergami.

Midi krila so pravi hit

Kljub hladnemu začetku leta so denim krila že zdaj naša najljubša, saj izžarevajo šarm in prefinjenost. Krila do kolen v pencil kroju; asimetrični robovi in zapleteni detajli ter retro modeli so na modnih brveh pravi ogenj.

Prikaži več

Združi midi denim krilo z bluzo in škornji s peto za popoln pisarniški videz ali izberi obrabljen model s crop topom in supergami za ležeren outfit za konec tedna. Outfit dopolni z elegantnim plaščem in stilskimi uhani.

Prefinjenost s kavbojkami z ravnimi hlačnicami

Straight-leg kavbojke so nesporen simbol prefinjenega sloga. Ponovno lahko opazimo klasične kroje z inovativnimi preobrati - od vintage, obrabljenih modelov do nasičenega indiga. Letošnji modeli vključujejo subtilne podrobnosti, kot sta edinstvena postavitev žepov in kontrastni šivi, ki temu trajnostnemu slogu dodajo pridih osebnosti.

Prikaži več

Straight kavbojke so popolna osnova za različne outfite. Združi jih s čisto belo srajco, mokasini ali škornji za hladnejšo sezono in ustreznim volnenim plaščem. Druga možnost je, da jih kombiniraš s puloverjem iz kašmirja in supergami. Ne pozabi na eleganten dodatek, kot je majhna torbica v svetli barvi.

Denim kratke hlače - kratke in elegantne

Denim kratke hlače imajo veliko vlogo v dinamičnem modnem okolju leta 2024, saj ponujajo igrivo, a elegantno alternativo daljšim hlačam. Visok pas in zavihani robovi hlačnic so prava uspešnica, trajnostne tkanine pa so ponovno pravi hit.

Prikaži več

Pri kombiniranju razmisli o kombinaciji daljših denim kratkih hlač s preprosto majico in supergami za sproščen videz za konec tedna. Druga možnost je, da izbereš oprijete kratke hlače s čisto srajco z gumbi in sandali za ležeren outfit za pozno kosilo. Eksperimentiraj z bogatimi barvami in drznimi vzorci, da v svojo garderobo vneseš pridih igrivosti.

Jeans na jeans - dinamični duo

Jeans na jeans - trend, ki je bil nekoliko pozabljen, a se vrača v središče pozornosti. To je popolna kombinacija za casual outfite, primerne tako za vsak dan kot za zabave.

Prikaži več

Ne glede na to, ali se odločiš za kavbojke in jakno v istem odtenku ali pa se želiš poigrati s temnim in svetlim jeansom, gre za to, da uravnotežiš razmerja za popoln videz. Ne pozabi dodati ujemajoče se majice in superg ali škornjev, ki bodo odlično dopolnili tvoj outfit. Torbica iz jeansa je WOW dodatek, ki se odlično poda k vsakemu modnemu kosu iz jeansa.