Črn blazer za vsako priložnost

Črn blazer je eden izmed najbolj vsestranskih kosov oblačil. Prihranil vam bo ogromno časa, ki ga izgubljate pred ogledalom. Ko izbirate svoj novi blazer bodite pozorni na kroj, kvaliteto, material in tudi barvo gumbov. Blazer lahko vedno popestrite z barvno broško. Kaj pa, če letos posežete po usnjenem blazerju?

Prikaži več

Igrive kocke, ki vas ne bodo dolgočasile

Karirast blazer bo vašemu outfitu dodal nekaj elegance, pa četudi ga boste nosili preko bele majice in kavbojk. Med hladnejšimi dnevi bo blazer super izgledal s črnim pulijem. Obstaja več karirastih vzorcev - izberete si lahko tartan, tvid ali pa nekaj čisto odštekanega!

Prikaži več

kostka

Naravni toni, ki se dobro kombinirajo

Bež blazer je univerzalen kos, ki ga lahko nosite zjutraj in zvečer. Nam je še posebej všeč bež blazer v oversized kroju, ki ga lahko le nadanete preko ramen ali pa dopolnite z usnjenim pasom, ki bo dodatno poudaril vaš pas. Bel blazer pa lahko naprimer nosite za družabne večere.

Prikaži več

tvidove sako

Živahne barve za pomlad

Pomlad je popolna za nošenje barvitih blazerjev! Rdeč, rumen ali pa vijoličen blazer bo popestril vašo spomladansko garderobo. Takšen kos bo dodal nekaj svežine tudi najbolj običajnim outfitom, obenem pa bo izboljšal vaše počutje.