Oblika postave: Jabolko

Za ta tip postave so značilna širša ramena ter razmeroma ozki boki in noge. Če sodiš v ta tip, se osredotoči na spodnji del telesa in izberi obleko A-kroja ali mini obleko, ki ti bo pomagala pokazati tvoje lepe noge. Hlače naj bodo ravnega kroja ali široke, ki bodo tako tvoje noge še bolj podaljšale.

Prikaži več

Si bolj polne postave? Široke hlače z elastičnim pasom in topi v svetlih barvah bodo naredili čudeže na tebi! Dodaš jim lahko crossbody torbico, ki je to sezono ne smeš spregledati. Ko gre za tope in bluze, so V-izrezi zelo laskavi tudi za postave v obliki jabolka.

Oblika postve: Hruška

Ta oblika postave ima ožji zgornji del telesa, širše boke, stegna in dobro izražen pas. Pri tem se je potrebno osredotočiti na ramena in zgornji del telesa, kar lahko zlahka dosežeš z zgornjimi deli s privlačnimi detajli, vzorci ali svetlimi barvami v kombinaciji s preprostimi hlačami ali krili.

Obleke in krila A-kroja imajo veliko vlogo pri oblačenju, prav tako pa tudi hlače po meri. Iščeš rešitev za plus size? Potem se odloči za majico brez naramnic in široke hlače, ki jih kombiniraj s sandali z visoko peto.

Prikaži več

Oblika postave: Peščena ura

Oblika peščene ure, za katero so značilni izrazit pas, prsi in boki, ki so relativno enako široki, si prav tako zasluži nekaj pozornosti. Osredotoči se na svoje obline s prilegajočimi se kosi, ki poudarjajo pas. Oprijete obleke in asimetrični kroji ti bodo več kot odlično pristajali.

Prikaži več

Odloči se za tope z zanimivimi detajli skupaj s kratkimi hlačami, kavbojkami z visokim pasom ali krili pencil kroja. Tudi če imaš več oblin, se izogibaj preveč ohlapnim oblačilom, saj le ta lahko skrijejo tvoje naravne obline, namesto da bi jih poudarila.

Oblika postave: Pravokotnik

Tip postave pravokotnik ima razmeroma ravno in uravnoteženo silhueto z enako širokimi rameni, pasom in boki. Izbereš lahko oblačila, ki so prilegajoča se v pasu, kot so obleke s pasom ali obleke na ovijanje, pa tudi čipkaste tope.

Volančki, topi z detalji in ohlapna krila lahko prav tako povečajo obseg tvoje postave in poudarijo tvoje obline. Majice z izrezi lahko naredijo čudeže, boyfriend kavbojke in hlače z ravnimi hlačnicqami pa ti bodo pomagale ustvariti odličen videz. Ne pozabi na ustrezne dodatke, kot so očarljiva ogrlica in uhani.

Prikaži več

Oblika postave: Obrnjen trikotnik

Tip postave obrnjen trikotnik ima širša ramena in prsi ter ožje boke in pas. Ključno je, da se pozornost odvrne od zgornjega dela telesa in poudari spodnji del. Izberi majice z V-izrezom, ki bodo podaljšale vrat in trup. Spodnji del naj bo z vzorcem ali v svetlih barvah saj le to doda volumen stegnom in ustvari uravnotežen videz.

Krila A-kroja in hlače s širokimi hlačnicami so odlična izbira za ženske z bolj zaobljenimi oblinami. Oglej si modele z zanimivimi potiski in živahnimi barvami, ki jih to poletje ne smeš zamuditi. Če želiš nekaj bolj klasičnega, lahko izbereš kavbojke straight kroja in superge, ki se ujemajo z njimi.

Prikaži več

Poznavanje svojega tipa postave in primerno oblačenje je zanimivo potovanje, ki ti omogoča, da sprejmeš in uživaš v svojih edinstvenih značilnostih. Ne glede na to, ali želiš poudariti svoje obline s svetlimi barvami in oprijetimi kroji ali izbrati kaj preprostejšega, zdaj je čas za drznost in samozavest!