Tip postave hruška – elegantno poudari svoj pas

Puloverji so vsestranski in udoben dodatek k vsaki garderobi in so še posebej učinkoviti pri odvračanju pozornosti s širših bokov in poudarjanju pasu, kar je običajno za hruškaste postave. Puloverji A-kroja, pa tudi oversize, so kot nalašč za to priložnost, saj so zgoraj ožji in ustvarjajo ravnovesje v tvojem celotnem videzu.

Prikaži več

Izberi pletenine v temnejših odtenkih, kot so modra, črna ali siva, saj pogosto ustvarijo učinek bolj oprijete postave. Zelo pomembni so tudi navpični detajli in celotni črtasti puloverji. To vrsto puloverja kombiniraj s širokimi kavbojkami in chelsea škornji za bolj moden videz.

Tip postave jabolko – osredotoči se na svoje lepe poteze

Če imaš postavo v obliki jabolka, lahko s primernimi oblačili preusmeriš pozornost s področja trebuha. Peplum puloverji so idealni za to priložnost – izberi model z visokim pasom tik pod prsi, ki se spušča navzdol in tako pritegne pozornost na prsi.
Dolgi kardigani so še ena odlična izbira – lahko ga pustiš odpetega in se držiš nevtralnih, pastelnih barv. Kombiniraj jih z maxi krilom ali cropped hlačami ter ujemajočimi se supergami ali škornji. Ne pozabi na nakit – minimalističen detajl, ki ga ne smeš zamuditi.

Prikaži več

Tip postave pravokotnik - bodi pozorna na prsi

Če imaš postavo, ki spominja na pravokotnik in želiš poudariti predel prsi, obstaja več stilskih načinov, kako to doseči s pomočjo puloverjev. Pulover z V-izrezom bo ustvaril iluzijo daljšega in bolj definiranega zgornjega dela telesa, saj se osredotoča na tvoje oprsje.
Odlično ti bodo pristajali tudi kardigani tipa “Objemi me”, ki bodo dodali poudarek zgornjemu delu telesa. Modeli z volančki in zanimivimi detajli ter puloverji iz kašmirja so še ena možnost, da pritegneš pozornost na želeni del telesa.

Prikaži več

Plus size - bodi samozavestna

Samozavest je skrivno orožje, ki lahko vsak outfit dvigne na višjo raven. Plus size lepotice - lahko se počutite samozavestne, če imate pravi pleten pulover! Oglej si najnovejšo ponudbo kardiganov za močnejše, ki jih lahko kombiniraš z elegantno crossbody torbico in maxi krilom.
Daljši pleteni puloverji, ki pokrivajo stegna in zadnjico, podaljšajo trup in ustvarijo zelo laskavo silhueto. Navpične črte in vzorci ter enobarvni modeli lahko prispevajo k elegantnemu in udobnemu outfitu.

Prikaži več

Drobna postava - poudari svoje obline

Mala dama, zagotovo imaš svoj edinstven šarm in lahko izgledaš zelo elegantno s pravimi pleteninami. Takšni so cropped puloverji, ki segajo do pasu ali tik nad njim. Ustvarijo iluzijo daljšega spodnjega dela telesa tako, da pokažejo del trebuha.

Ponovno priporočamo puloverje z V-izrezom, ki pomagajo uravnotežiti tvoja razmerja. Oprijete silhuete tako v puloverjih kot v kavbojkah bodo postale tvoj najboljši prijatelj. Omisliš si lahko tudi hlače z visokim pasom, ki jih kombiniraj s škornji z visoko peto in tako podaljšaj svojo postavo.

Visoka postava - razkrij svoj stil

Visoke dame pogosto povezujemo z eleganco, saj lahko svojo višino kar najbolje izkoristite s pravo izbiro oblačil. Če si s svojo višino samozavestna, izberi dolg kardigan ali svilen pulover, ki se odlično poda k ozkim kavbojkam ali mini krilu.
Druga možnost je, da široke hlače v nevtralnih tonih kombiniraš s puloverjem z živalskimi potiski ali drugim vpadljivim vzorcem, ki bo tvojemu outfitu dodal nekaj zanimivosti.

Bodi neustavljiva v jesenskih mesecih s pravimi pleteninami in elegantnimi dodatki! Ne glede na tvoj tip postave je najpomembneje, da se dobro počutiš in poudariš svoje poteze na najboljši možni način.