Zvečer pustite nakupovalno torbo doma 

Kdo ne pozna ikonične Louis Vuitton Neverfull ročne torbice? Nakupovalne oz. shopper torbice so primerne za službo, potovanje, nakupovanje, pa tudi za telovadbo. Niso pa primerne za družbene dogodke kot so plesi, zabave ali obisk gledališča.

Velikost te torbe lahko izgleda idealna za prenosnike, vendar lahko poškodujejo obliko torbice, saj je to težek predmet, pa tudi vaš hrbet bo trpel. Zatorej nosite prenosni računalnik v torbici samo občasno, ali še bolje - odločite se za nahrbtnik.

Prikaži več

Različne oblike velikih torb

Podobno kot nakupovalne torbe, so velike torbe prostorne in primerne za vsak dan. V tem velikem izboru izdelkov jih je včasih težko razlikovati med sabo, saj vse znamke in proizvajalci izberejo drugačno ime za svoj izdelek.

Velike torbe lahko najdete v več različnih velikostih, barvah in materialih, zato je od vas odvisno, katero boste izbrali glede na vaš stil. Bodite pozorni na način zapiranja torbice in raje posezite po takih, ki imajo zapiranje na zadrgo.

Prikaži več

Torbica s sklopko ne sme manjkati v vaši garderobi

Torbica s sklopko je primerna za formalne dogodke kot so poroke, maturantski plesi in podobno. Brezčasen kos je črna večerna torbica ali pa taka z leskom ali bleščicami.

Seveda lahko najdemo tudi torbice s sklopko, ki imajo tudi pas za čez ramo. Te se lahko kombinira z bolj sproščenimi oblačili, kot so kavbojke in vsakodnevne obleke. Tako lahko oživite preporsto obleko z ročno torbico, dekorirano z biseri ali kamenčki.

Prikaži več

Satchel torbice niso več samo za šolo

Pravokotne torbice, oblikovane kot aktovke, so bile včasih bolj priljubljene med študenti. Zahvaljujoč njihovi praktičnosti so bolj primerne za vsak dan, ampak če se odločite za tako torbico manjše, bolj elegantne oblike, jo lahko uporabite tudi za formalne večerne dogodke.

Prikaži več

kabelka satchel

Saddle torbice prihajajo nazaj v modo

Saddle torbe dobijo svoje ime po obliki, ki spominja na konjsko sedlo. Najdemo jih v srednjih in majhnih velikostih, ampak zagotovo lahko vanje spravite vse vaše nujne potrebščine. Večje torbe se nosijo bolj podnevi, medtem ko manjše torbice izberemo bolj za večerne dogodke. Svetlejši odtenki so bolj primerni za poletne dni, medtem ko temnejši pridejo v poštev skozi celo leto. Čeprav sta črna in rjava barva brezčasni klasiki, bodite drzni in izberite živo zeleno ali bordo barvo.

Prikaži več

Vam je všeč baguette torbica od Carrie Bradshaw?

Torbice v podolgovati obliki in s kratkim paskom dobijo svoje ime po francoski besedi “baguette”. Priljubljene so postale v 90ih in so sedaj zelo modne. Pogosto smo jih opazili v seriji Seks v mestu, največkrat od znamke Fendi. Investirajte v črno ali kremasto usnjeno bagetko in jo boste zagotovo lahko nosili tudi, ko ne bo več tako modna, saj je seveda zelo podobna klasični ročni torbici.

Prikaži več

Obožujemo raznolikost bucket ročnih torbic

Bucket ročne torbice so praktične in elegantne, njihova oblika pa spominja na žakeljček. Čeprav so bolj primerne za sproščene izglede, lahko najdete tudi elegantne, manjše oblike, ki lahko pripomorejo k večernemu izgledu. Na primer, lahko jo nosite s kavbojkami in karirasto oversized jakno, ali pa z obleko.

Prikaži več

Hobo torbice so popolne za potovanja

Hobo torbice so posebne zaradi njihove lunaste oblike. Njihovo ime izhaja iz angleške besede za popotnike “hobos”, ki so vse svoje imetje nosili v eni torbi. Največkrat so narejene iz mehkih materialov. Tiste, ki obdržijo svojo obliko, so tudi priljubljene. Znotraj pa lahko najdete torbo iz blaga, v kateri lahko svoje imetje zavarujete. Bolj elegantni kosi so zopet manjši in mehkejši. Lepo komplementirajo poletno boho oblekico.

Prikaži več

Če želite, da bo vaša torbica trajala čimdlje morate biti pozorni na barvo, material, izrez, velikost in tudi dekoracije. Enostavno mora biti del vaše garderobe in sovpadati k vašemu stilu. Upoštevajte tudi priložnost - ali iščete torbico za delo ali za zabavo?

Zagotovo boste uživali v modnih muhah, še posebno v poletnih dneh, ko lahko eksperimentirate z izrazitimi barvami in vzorci. Ampak brezčasni kosi, izdelani iz kvalitetnih materialov bodo prevladali in po njih lahko posežete kadarkoli, brez zadržkov.

mala kabelka

Torbice do 25€
Torbice do 50€
Torbice nad 50€
Torbice premium znamk
Torbice razkošnih znamk