Darila za Valentinovo zanjo

Ne glede na to, ali je tvoja partnerka ljubiteljica mode, romantična duša ali ljubiteljica športa, je najpomembneje, da na to Valentinovo iskreno pomisliš nanjo. Če s svojim darilom izpolniš njene želje, si zmagal!

Romantična z dušo in telesom

Je tvoja partnerka romantična duša? Pelji jo na sprehod do njenega najljubšega kraja ali jo povabi v restavracijo, o kateri ti že dolgo pripoveduje. Je to zate dolgočasno in želiš nekaj bolj izvirnega? Kaj praviš na Valentinovo večerjo na čolnu z razgledom, gledališko predstavo ali degustacijo čokolade? S tako izkušnjo boš zagotovo zadel. In seveda, ne pozabi na rože!

Darilo za športne navdušenke

Je tvoje dekle oseba, ki želi akcijo in se ne more ustaviti? Ne glede na to, ali se rada sprosti na tečaju joge, se poda na tek ali igra tenis, kos, ki ga lahko kot darilo uporabi med svojo najljubšo športno aktivnostjo, jo bo zagotovo razveselil. Kupi ji superge ali udobne funkcionalne pajkice

Nasvet: Darilu za valentinovo dodaj nekaj akcije in se med drsanjem ogrej s svojo punco!

Kos nakita, ki bo razveselil vsako žensko

Verjetno ni ženske, ki se ne bi razveselila očarljivega kosa nakita - elegantna verižica ali čudovit par uhanov. Preveri ali v njeni škatli za nakit prevladujejo minimalistični kosi, kot so majhni obeski, ali ima raje drzen nakit, ki izstopa? Oglej si njen trenutni nakit in s tem poskrbi, da boš z darilom za Valentinovo naredil pravi vtis.

Prikaži več

 

Kaj si moški želijo: Valentinova ponudba daril zanj

Razveseliti svojega partnerja na Valentinovo je lahko trd oreh. Še posebej, ko sta že dolgo skupaj in ti je že zmanjkalo idej za izvirna darila. Letos si pomagaj z našimi nasveti!

Nihče ne pozna tvojega partnerja tako kot ti

Bodi pozorna in naredi pravo izbiro. Po nekaj časa skupnega življenja zagotovo poznaš njegove interese, kaj mu je všeč in užitke. Potrebuje nekaj, da reče "Res me razume!" ne glede na to, ali gre za zabavno majico, superge ali najljubše krofe. Ali ima rad hokej? Kupi mu vstopnice za tekmo ekipe, za katero navija.

Čar osebnih daril s posvetilom

Prednost personaliziranih daril je, da so unikatna in nihče ne bo imel enakega darila. Tako darilo je lahko na primer ročna ura z vgraviranim posvetilom – lahko je to citat, kratko besedilo pesmi, ki jo prepevata skupaj, ali preprosto to, kar čutiš do njega. Enako lahko storiš s kakovostnim vžigalnikom ali žepnim nožem. Drugo izvirno darilo je srajca z izvezenimi njegovimi ali tvojimi začetnicami.

Prikaži več

Vajina skupna izkušnja

Marsikateri moški ne uživa v materialnih stvareh in imajo raje doživetje, ki si ga bodo zapomnili. Zakaj se mu pri tem ne bi pridružila tudi ti? Adrenalinska doživetja, kot sta vožnja F4 ali skok s padalom v tandemu, vama bodo pomagala stopiti iz cone udobja in se podati na avanturo. Imaš doma ljubitelja piva? Privošči mu priložnost, da zvari svoje pivo. Se raje sprošča? Odloči se za masažo v dvoje ali vikend wellness.